Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 04 Octombrie 2022
SISECAM
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - ALRO estimeaza ca va reveni la capacitatea maxima de productie din 2023
ALRO estimeaza ca va reveni la capacitatea maxima de productie din 2023
Furnizori de sisteme Publicat de Stelian DINCA 01 Feb 2022 12:55
ALRO S.A., unul dintre cei mai mari producatori de aluminiu integrati pe verticala din Europa, dupa capacitatea de productie, anunta ca managementul Companiei se concentreaza pe gasirea de solutii pentru a restabili productia de aluminiu electrolitic la nivelul anului 2021, incepand cu anul 2023, sub rezerva preturilor la energie de pe piata.
„Cautam in mod activ solutii pentru a asigura nevoile de energie pentru 2023 pentru toate cele cinci hale de electroliza si, astfel, sa ne pastram caracteristica de integrare pe verticala a afacerii noastre, deoarece credem ca integrarea va ramane pe termen lung unul dintre principalele avantaje ale modelului nostru de afaceri”,a declarat Marian NASTASE, Presedintele Consiliului de Administratie al ALRO. „Pe baza estimarilor noastre actuale, costurile de repornire pentru fiecare hala de electroliza pot fi in intervalul 10-12 milioane USD, in functie de preturile materiilor prime la acel moment si de perioada scursa din momentul plasarii lor in conservare”,a adaugat Marian NASTASE.
In 2022, Compania implementeaza planul de productie anuntat pentru a redimensiona productia de aluminiu electrolitic si de a lucra cu doua din cinci hale de electroliza, luand in acelasi timp masurile tehnologice necesare pentru a permite o repornire rapida si eficienta atunci cand conditiile pietei de energie revin la un nivel sustenabil. In plus, ALRO se concentreaza pe mentinerea numarului de angajati, in masura maxima posibila prin redistribuirea fortei de munca a Companiei, astfel incat sa ii permita restabilirea productiei de aluminiu electrolitic, in 2023, la nivelul anterior, intr-o maniera lina si eficienta.
Pentru a atenua impactul asupra cifrei de afaceri a opririi temporare a productiei celor trei hale de electroliza, ALRO cumpara in prezent metal primar rece de pe piata. In acest fel, Compania intentioneaza sa mentina sau chiar sa creasca productia de produse prelucrate, in timp ce pentru produsele din aluminiu primar mai putin profitabile, productia va fi ajustata. Astfel, managementul ALRO estimeaza ca cifra de afaceri pentru 2022 se va mentine cel putin la nivelul din 2021, planul de productie adoptat fiind cea mai buna solutie pentru conditiile actuale de piata.
 
RT
Meesenburg
2021-video-fer
rehau
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2022!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza