Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 18 Septembrie 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - ALUMIL SA: Afaceri anuale de 241 milioane euro si estimare de crestere in 2021
ALUMIL SA: Afaceri anuale de 241 milioane euro si estimare de crestere in 2021
Furnizori de sisteme Publicat de Cosmin Dincu 28 Iul 2021 06:34
Conducerea grupului Alumil – Aluminium Industry SA, care controleaza in proportie de 55,9% activitatea Alumil Rom Industry SA, a anuntat, in cadrul portalului propriu, faptul ca, recent, compania-mama a primit o recunoastere speciala la evenimentul „Diamante ale economiei elene 2021”. De altfel, distinctia incununeaza motto-ul Alumil - „construim excelenta in fiecare zi” -, care caracterizeaza, zilnic, fiecare aspect al activitatilor grupului.
Potrivit unui comunicat al Alumil – Aluminium Industry SA, in cadrul celei de-a 18-a editii a Forumului „Diamante ale economiei elene” din acest an, au fost premiate cele mai solide companii din Grecia si care se disting prin cea mai rapida rata de crestere a cifrei de afaceri, in pofida efectelor induse de pandemia globala. Mai precis, aceste corporatii s-au remarcat printre cele mai importante 10.000 de companii din Grecia, fiind departajate pe baza a 5 indicatori economici. ALUMIL, ca lider de peste trei decenii in domeniul produselor din aluminiu, a primit o distinctie onorifica pentru numeroasele sale activitati inovatoare din Grecia si din strainatate. Acest premiu a pus in evidenta progresele semnificative si remarcabile care au fost realizate de-a lungul timpului in ceea ce priveste transformarea administrativa si digitala, investitiile importante in domeniul cercetarii si dezvoltarii, initiativele inovatoare, precum ArXellence (competitia internationala de idei in arhitectura pentru succesul noului cartier central de afaceri – CBD din Salonic, derulata de Alumil sub egida Uniunii Internationale a Arhitectilor) si ALUMIL Academy, insa, cel mai semnificativ criteriu este dat de cresterea gradului de expunere internationala, printr-o prezenta sustinuta si permanent dezvoltata pe pietele internationale.
Directorul de vanzari pentru Grecia si Cipru al Alumil – Aluminium Industry SA, Giorgos Pappas, a primit premiul in numele companiei. In discursul sau, sustinut in fata auditoriului de la evenimentul „Diamante ale economiei elene 2021”, Giorgios Pappas a subliniat ca „distinctia reflecta rezultatele eforturilor noastre, ce justifica intrutotul activitatea laborioasa pe care o depunem in sensul dezvoltarii pe baze sustenabile a afacerilor”. „Rezultatele Alumil – Aluminium Industry SA se evidentiaza cu precadere prin cresterea rapida a cifrei de afaceri si a profitabilitatii grupului. Astfel, in 2020, grupul Alumil a atins profituri inainte de impozitare in valoare de 10,96 milioane de euro si o cifra de afaceri de 241 milioane de euro. Pe baza estimarilor actuale, cifra de afaceri din semestrul intai al anului 2021 este preconizata sa se majoreze cu peste 26% fata de prima jumatate a anului 2020, confirmand astfel toate previziunile pozitive pentru dezvoltarea, in continuare, a activitatii grupului”, a mai precizat Giorgos Pappas. Informatii suplimentare, la www.alumil.com 
 
athena_370px
SISECAM
ghid_montaj
2021-video-fer
rehau
A aparut editia
AUGUST 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
dualsoft
nhdp

Parteneri

VBH
trocal
ROTO
ALUPROF
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE