Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 16 Octombrie 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - SMART FENSTER: Cerere in crestere pentru mai multe categorii de produse
SMART FENSTER: Cerere in crestere pentru mai multe categorii de produse
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 07 Sep 2021 06:30
Un procent de 30% din activitatea companiei Smart Fenster (Bucuresti) este reprezentat, in prezent, de productia de jaluzele, rulouri si rolete. „Producem, de asemenea, plase de protectie impotriva insectelor (10%) si, in acelasi timp, distribuim si montam tamplarie din PVC cu profile Salamander produsa de compania Madrugada (judetul Bihor).
Rulourile din portofoliul nostru integreaza sisteme Aluprof, sunt din aluminiu si au actionare manuala sau electrica (cu telecomanda/ buton). Realizam inclusiv variante aplicabile pe zid/ tencuibile si le putem accesoriza cu plase de protectie impotriva insectelor. Modelele proprii de rulouri sunt disponibile in toata gama RAL. Fabricam, de asemenea, jaluzele verticale pentru care am inregistrat mai putine cereri in ultima perioada, dar si rolete textile care imbina partea de umbrire cu estetica si care este un segment in crestere. In portofoliul propriu avem aproximativ 300 de culori, in ultima perioada fiindu-ne solicitate preponderent modelele opace.
Cereri in crestere am inregistrat si pentru plasele de protectie impotriva insectelor, care se preteaza inclusiv pentru instalarea la suprafete mari, cum ar fi terasele sau foisoarele, plasele cele mai folosite in acest caz fiind cele plisate.
Produsele care au inregistrat cea mai mare crestere au fost sistemele de inchidere cu sticla a teraselor si balcoanelor - sisteme pliante si glisante - care asigura o izolatie usoara si elibereaza un spatiu mai mare prin deschiderea totala.
Una dintre cele mai mari dificultati pe care le-am intampinat in ultima perioada in derularea activitatii a fost reprezentata de majorarea preturilor materiilor prime. A trebuit sa facem fata unor cresteri de costuri chiar si de 20% si am fost nevoiti sa renegociem tot ceea ce inseamna preturi cu furnizorii, dar si sa ne ajustam, la randul nostru, preturile de comercializare. Pandemia ne-a afectat si din alte puncte de vedere activitatea, astfel ca am fost nevoiti sa ne inchidem si unul dintre cele trei magazine de prezentare din Bucuresti. In prezent, efectuam livrari in principal in zona Munteniei si, la cerere, la nivel national. De asemenea, exportam tamplarie din PVC si rulouri exterioare in Belgia, Olanda si Spania.
Pentru anul in curs ne-am propus sa investim in promovarea online si sa obtinem o majorare de 20% a cifrei de afaceri in raport cu valoarea de 3,9 milioane de lei inregistrata in 2020”, a declarat Emilia Negut, directorul de vanzari al firmei. Informatii suplimentare, la www.smartfenster.ro
 
athena_370px
SISECAM
ghid_montaj
2021-video-fer
rehau
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2021!
 

Autentificare

hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
nhdp
dualsoft

Parteneri

VBH
ROTO
ALUPROF
trocal
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE