Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 12 Iunie 2024
Hilti
PAGINA PERSONALIZATA


SMART FENSTER SRL

SMART FENSTER SRL

Adresa: Str. Alexandru Savulescu nr. 14, Bucuresti, Sector 2
Telefon: 0751100935
Fax: 0751100935
E-mail: contact@smartfenster.ro
Web site: www.smartfenster.ro
Domenii: Tamplarie din PVC | Tamplarie din aluminiu
Descriere activitate
Tamplarie PVC si aluminiu
Prezentare companie/institutie
SMART FENSTER estimeaza mentinerea tendintei ascendente a afacerilor
 
Compania Smart Fenster, din Bucuresti, se asteapta la obtinerea unei usoare majorari a cifrei de afaceri si pentru anul in curs, dupa ce a incheiat precedentul exercitiu financiar cu o crestere de 15%, pana la nivelul de 4,6 milioane de lei. Emilia Negut, directorul de vanzari al firmei, precizeaza ca principalele activitati derulate pentru realizarea acestor rezultate sunt reprezentate de productia de jaluzele, rulouri si rolete (cu o contributie de 20% la cifra totala de afaceri), plase de protectie impotriva insectelor (10%), sisteme din sticla pentru terase si balcoane (15%), precum si distributia si montajul tamplariei din PVC si aluminiu.
"In ultima perioada, am inregistrat cereri tot mai numeroase pentru sistemele din sticla destinate teraselor si balcoanelor, sisteme ce pot fi pliante sau glisante si care ofera atat transparenta maxima, cat si o etansare eficienta la ploaie si vant. Solicitari in crestere am inregistrat si pe segmentul rulourilor aplicabile cu caseta tencuibila, care aduc un plus in ceea ce priveste estetica unei cladiri, fiind vizibile doar lamelele. In domeniul jaluzelelor, am remarcat o majorare a numarului de comenzi pentru produsele mai noi si de calitate superioara, dar si pentru modelele de rolete plisate din portofoliu, ce se pot monta inclusiv la ferestrele de mansarda, fiind o optiune mult mai accesibila fata de ceea ce este disponibil in prezent pe piata. In ceea ce priveste gama roletelor textile, cele mai solicitate produse in ultima perioada sunt reprezentate de modelele de tip «screen», ce asigura vizibilitate din interiorul incintei, insa nu si din exteriorul acesteia. Pe segmentul distributiei si montajului tamplariei din PVC, lucram cu ansambluri termoizolante fabricate de compania Madrugada (judetul Bihor), cu profile Salamander. Si aceasta este o activitate in crestere, livrarile efectuandu-se pe plan european", a adaugat Emilia Negut.
Schimbari in tendintele de achizitie ale clientilor
Materiile prime cu care lucreaza firma pentru executia sistemelor de umbrire provin din China, Taiwan, Italia sau Spania. In ceea ce priveste aprovizionarea, reprezentanta firmei a precizat ca au existat intarzieri, desi acestea nu mai sunt asa de mari cum au fost anul trecut. In acelasi timp, majorarile de preturi la materiale continua si anul acesta, atingand valori cuprinse intre 20% si 30%.
O schimbare majora remarcata pe piata sistemelor de umbrire consta in orientarea tot mai accentuata a clientilor catre calitate si eficientizarea termica a tamplariei termoizolante si a incintelor.
Tot mai multi beneficiari solicita sisteme de umbrire la care pun accent pe partea electrica si automatizari, iar la jaluzele si rolete sunt interesati de aspectul estetic, mai ales ca doamnele sunt cele care iau decizia finala.
Firma a inregistrat o crestere semnificativa pe segmentul tamplariei din PVC Salamander, datorita orientarii produsului catre eficientizarea termica foarte buna a unui imobil, prin utilizarea profilului de «casa pasiva» Salamander 92 (Germania), cu geam tripan de 52 mm si bagheta de tip «warm-edge». Clientii aleg din ce in ce mai mult acest produs deosebit de eficient termic, mai ales in contextul actual, ce se remarca prin costuri mari pentru incalzirea unei case.
(articol aparut in revista Fereastra, editia Septembrie 2022)

Stiri & Comunicate

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
ABONARE REVISTE
SISECAM
rehau
TSV
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left