Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 27 Noiembrie 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - VIDEOCONFERINTA: Productia de ferestre, in prima linie a transformarii digitale
VIDEOCONFERINTA: Productia de ferestre, in prima linie a transformarii digitale
Furnizori de sisteme Publicat de Elena Icleanu 29 Sep 2021 11:04
Joi, 30 septembrie 2021, de la ora 14:00, are loc o noua editie din seria videoconferintelor EURO-Fereastra - Piata de tamplarie se adapteaza la noile tendinte. Evenimentul are ca tema centrala “Transformare digitala, inovare si automatizare in sectorul de tamplarie si segmentele conexe”, in contextul in care pandemia si cresterile de preturi determina tot mai mult companiile sa adopte noile instrumente digitale.
 
Productia de ferestre se afla acum in prima linie a integrarii conceptelor si aplicatiilor digitale, in timp ce realizarea de cladiri sustenabile presupune aplicatii care integreaza un volum mare de date, iar toate acestea vor trebui integrate intr-un sistem compatibil, functional.
Producatorii au nevoie sa proceseze volume mari de date referitoare la stadiile de executie, sa-si optimizeze procesele de decizie si sa creeze fluxuri continue de lucru, fara blocaje si perturbari. Sunt necesare date despre stocuri, forta de munca, gestiune/ grad de utilizare a utilajelor, iar toate acestea impreuna inseamna resurse financiare care pot fi transferate rapid la capitolul profit.
 
Aceste subiecte vor fi abordate in cadrul noii editii a videoconferintei EURO-Fereastra, alaturi de alte teme de actualitate, precum:
   ● Piata muncii este sub presiunea atragerii de noi talente si de personal cu abilitati digitale;
   ● Expansiunea cererii si intensificarea competitiei sunt insotite de cresterea generala a preturilor;
   ● Constructiile sustenabile si aplicarea noului normativ din urbanism/constructii sunt in actualitate;
   ● Urmeaza certificarea profesionala a firmelor si aplicarea legii in domeniul calitatii din constructii;
   ● Montajul tamplariei conform noilor cerinte de performanta energetica este in actualitate;
   ● Revin investitiile in noi dezvoltari de proiecte de birouri, rezidentiale, industriale/logistice si retail;
   ● Institutiile si organizatiile abilitate in cercetarea pietei publica noile date si informatii actualizate;
   ● Analiza si prognoza pe piata de tamplarie, constructii si domeniile conexe, in intervalul 2022-2024.
 
 
Panelul de conferentiari este foarte variat, fiind selectat astfel pentru a avea o privire cat mai cuprinzatoare asupra temelor abordate:
 
   ● Valentin PETRESCU, Presedinte, Patronatul Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta;
   ● Ciprian OPREA, Director General, MCA Grup (cel mai important producator local de usi sectionale si rulouri pentru ferestre);
   ● Hubert NUCKOWSKI, Managing Director, Aluprof System Romania (furnizor international de sisteme din aluminiu pentru tamplarie si fatade);
   ● Daniel GAVRIS, Director General, VBH Romcom (furnizor international de feronerie pentru tamplarie);
   ● Daniel POPA, Country Manager, Reynaers Romania (furnizor international de sisteme din aluminiu pentru tamplarie si fatade);
   ● Silviu CHIRMUS, Business Area Manager Romania & Moldova, Cherubini SpA (producator de motoare tubulare, reductoare mecanice si accesorii specifice actionarii electrice sau manuale a sistemelor de umbrire);
   ● Mihnea BALDEA, Business Development Manager, GEZE Romania (furnizor international de usi, ferestre si tehnologii de siguranta si de solutii de interconectare digitala destinata automatizarii cladirilor).
 
Moderator: Ovidiu Stefanescu, Senior Editor al revistei Fereastra.
 
Partenerii evenimentului sunt: REHAU Romania, Aluprof System Romania, NHDP - New House Design Project, IFT Rosenheim, Reynaers Aluminium Romania, CAD-PLAN GmbH si Habitat for Humanity Romania.
***
Videoconferinta EURO-Fereastra va putea fi urmarita in direct pe www.fereastra.ro, www.agendaconstructiilor.ro si www.euroconferinte.ro, dar si pe paginile de Youtube si de Facebook ale revistei Fereastra.
Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
2021-video-fer
rehau
ghid_montaj
SISECAM
athena_370px
A aparut editia
OCTOMBRIE 2021!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza
 
InfoliereProfile.ro
dualsoft
nhdp

Parteneri

trocal
ALUPROF
VBH
ROTO
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE