Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 08 Decembrie 2022
ABONARER REVISTE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - VIMETCO pune in functiune noua linie de extrudare, investitie de 10 milioane euro
VIMETCO pune in functiune noua linie de extrudare, investitie de 10 milioane euro
Furnizori de sisteme Publicat de Stelian DINCA 28 Sep 2022 10:46
ALRO S.A., unul dintre cei mai mari producatori de aluminiu integrati pe verticala din Europa, dupa capacitatea de productie, anunta ca Vimetco Extrusion, filiala din aval a ALRO responsabila cu linia de afaceri de extrudare, a pus in functiune o noua linie automata de extrudare de ultima generatie, in urma unei investitii de 10 milioane EUR. Aceasta linie va permite Vimetco Extrusion sa majoreze cu circa 11.000 de tone capacitatea de productie pentru produse din aluminiu cu valoare adaugata mare si foarte mare, ajungand astfel la o capacitate totala de peste 35.000 de tone pana la finalul anului 2022.
Mai mult, noua linie, dezvoltata in parteneriat cu Presezzi Extrusion spa, are cel mai mic consum garantat de gaz de pe piata, fiind dotata cu un sistem eficient de economisire a energiei, precum si cu zone de racire a apei si a aerului operate independent, concepute pentru a aloca resurse in mod eficient, reducand astfel riscul generat de un deficit de resurse.
Vimetco Extrusion a atins aceasta tinta strategica la momentul sarbatoririi a 16 ani de activitate neintrerupta, care se traduce printr-un progres continuu in ceea ce priveste capacitatea de productie si portofoliul de produse cu valoare adaugata mare si foarte mare destinate unor industrii precum constructii, energie solara, sectorul medical, inginerie sau transport.
„Fiecare aniversare este o buna oportunitate pentru a reflecta asupra evolutiei Vimetco Extrusion, pentru a aprecia echipa si pe toti partenerii nostri si pentru a impartasi noi perspective asupra dezvoltarii afacerii. Vimetco Extrusion isi asuma foarte serios responsabilitatea fata de toate partile interesate, investind in dezvoltare durabila, creand valoare adaugata si oportunitati puternice pentru intreaga comunitate”, a declaratIgor HIGER, Presedintele Consiliului de Administratie, Vimetco Extrusion. „Strategia noastra pe termen lung este si a fost intotdeauna axata pe alocarea rationala a resurselor, investitia in capacitati de ultima generatie, reducerea necesarului de energie prin eficienta energetica si sprijinirea industriilor de energie verde prin furnizarea de produse din aluminiu. Iar acest lucru se dovedeste a fi cu atat mai corect si mai valoros in contextul dificil global actual, cu o criza energetica care pune progresul economic in mare risc”, a adaugatIgor HIGER.
Vimetco Extrusion a crescut productia de la 5.000 de tone, in 2007, din care 10% produse cu valoare adaugata, la 35.000 de tone in 2022, majoritatea fiind produse cu valoare adaugata mare si foarte mare. Mai mult, compania a reusit sa-si atinga obiectivul de a deveni un “ghiseu unic” pentru clientii din intreaga lume, oferind produse care sustin proiecte cu o eficienta crescuta in industrii strategice si cu o amprenta redusa asupra mediului.
 
SISECAM
rehau
2021-video-fer
Meesenburg
TOP-500-PRODUCERS
In curand apare editia
NOIEMBRIE-DECEMBRIE 2022!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza