Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 16 Octombrie 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Afaceri, Juridic, Finante & Impozite - GUVERN: Lista cu 119 proiecte prioritare de investitii, in valoare de 27 miliarde euro
GUVERN: Lista cu 119 proiecte prioritare de investitii, in valoare de 27 miliarde euro
Afaceri, Juridic, Finante & Impozite Publicat de Elena Icleanu 25 Oct 2016 16:40
In scopul alinierii portofoliului de proiecte de investitii noi si in continuare, ce se finanteaza din fonduri publice, cu prioritatile Guvernului si in vederea includerii in bugetele anuale a proiectelor care au cele mai ridicate beneficii economice si sociale, Ministerul Finantelor Publice (MFP) a prezentat Executivului, spre aprobare, lista proiectelor de investitii publice semnificative, prioritizate. Lista include un numar total de 119 proiecte de investitii, cu o valoare totala de circa 27 miliarde euro (124 miliarde lei).
Conform memorandumului care insoteste listele de proiecte, semnat de ministrul Finantelor - Anca Dragu, principiile care au stat la baza ordinii stabilite de realizare a proiectelor, in functie de importanta strategica a acestora, sunt reprezentate de oportunitatea proiectului in contextul strategiilor sectoriale sau nationale, justificarea economica si sociala, suportabilitatea si sustenabilitatea financiara, aranjamentele pentru implementarea/ performanta in implementare, precum si perioada ramasa pana la finalizarea proiectului de investitii publice, pentru proiectele in continuare.
In cadrul procesului de stabilire a ordinii proiectelor prioritare, ordonatorii principali de credite au prezentat informatii cu privire la punctajele acordate proiectelor de investitii, valoarea actualizata a proiectelor si necesarul ramas pana la finalizare, stadiile fizice si valorice aferente implementarii proiectelor respective.
Din totalul celor 119 proiecte evaluate si prezentate, ce au o valoare cumulata de circa 124 miliarde lei, au fost evidentiate in liste separate proiectele al caror stadiu fizic este cuprins intre 0,01% si 99,99%, respectiv 66 de proiecte, prezentate in Anexa 1. Anexa 2 include 31 de investitii finalizate, Anexa 3 cuprinde o lista cu 22 de proiecte care nu au fost inca demarate si Anexa 4 prezinta mai multe tabele ce includ alte proiecte publice, impartite in patru sectiuni, in functie de stadiul de executie (4.1 - stadii intre 0% si 24,99%, 4.2 - intre 25% si 49,99%, 4.3 - intre 50% si 74,99% si 4.4 - intre 75% si 100%).
 
athena_370px
rehau
SISECAM
ghid_montaj
2021-video-fer
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2021!
 

Autentificare

hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
dualsoft
nhdp

Parteneri

trocal
ROTO
ALUPROF
VBH
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE