Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 14 Iulie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - ATERM parcurge planul de dezvoltare si vizeaza majoararea exportului de tamplarie
ATERM parcurge planul de dezvoltare si vizeaza majoararea exportului de tamplarie
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 07 Mar 2024 06:15
Producatorul de tamplarie din PVC si aluminiu Aterm, cu sediul in localitatea Medias (judetul Sibiu), intentioneaza sa dezvolte anul acesta segmentul tamplariei din aluminiu. „Avem deja spatiul de productie necesar, cu o suprafata de aproxiamtiv 1.000 mp, si ne dorim sa achizitionam acum si utilajele (centre de prelucrare) necesare, precum si sa ne dezvoltam echipa de lucru. Contributia acestui segment de activitate la realizarea cifrei de afaceri a fost in 2023 de aproximativ 6% din total, diferenta revenind executiei ansamblurilor termoizolante din PVC.
In 2023, am inaugurat un nou spatiu de productie, cu o suprafata totala de de 7.500 mp, din care 6.000 mp sunt destinati exclusiv productiei de tamplarie din PVC. Noua fabrica este amplasata pe un teren cu suprafata totala de 65.000 mp.  
Pe segmentul executiei tamplariei din PVC lucram cu profile Rehau si Salamander, precum si cu feronerie Maco. De la Rehau utilizam toate seriile de profile (Euro 70, Synego si Geneo), iar recent am mai implementat inca doua serii noi, urmand ca anul acesta sa lucram si cu gama Artego. 
De la Salamander, utilizam seriile bE73 si bE82. Capacitatea de fabricatie pe care o detinem in acest moment pe acest segment de activitate este de 550 piese/ zi, insa ca sa o putem exploata in totalitate trebuie sa mai crestem in ceea ce priveste echipa de angajati si logistica.
Aria de distributie proprie este activa, in principal, in zonele Transilvania, Banat, Bucuresti si, mai nou, Moldova. De asemenea, anul trecut am reusit sa exportam - in principal ferestre si usi din PVC - pe pietele din Germania si Italia, in cuantum de 10% din productia totala. Pentru 2024, ne-am propus sa depasim nivelul de 20% din productie. Ne dorim ca anul acesta sa ne imbunatatim produsele pentru export si suntem siguri ca vom reusi acest lucru, mai ales ca noua locatie este foarte generoasa si ne permite sa ne derulam activitatile de productie in cele mai bune conditii”, a declarat Razvan Banceu, administratorul firmei. Informatii suplimentare, la www.aterm.ro   
 
TSV
rehau
ABONARE REVISTE
SISECAM
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left