Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 18 Septembrie 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - BENATI obtine peste 82% din incasari din activitati de export
BENATI obtine peste 82% din incasari din activitati de export
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 12 Iul 2021 06:10
In prezent, activitatea companiei Benati, important furnizor national si international de ferestre din lemn si usi, consta in distributia de ferestre (in proportie de 20% din total), usi de interior/exterior (70%), dar si alte categorii de produse, precum obloane din lemn, ansambluri termoizolante din PVC, usi metalice, trepte, contratrepte, parchet si mobilier din lemn, PAL sau MDF, dupa cum precizeaza Emil Dorobantu, directorul fabricii Benati.
„In fabrica proprie din judetul Harghita producem ferestre si usi de exterior din lemn stratificat, precum si usi de interior. Prin intermediul showroom-ului pe care il detinem in Bucuresti, alaturi de produsele fabricii noastre, promovam si comercializam si alte sortimente ale unor companii specializate din Romania, cum sunt, de exemplu, usile de intrare in apartament securizate RC3, parchetul laminat sau mobilierul. In cadrul spatiului de prezentare, activeaza o echipa de experti a carei misiune este aceea de a consilia fiecare client in parte si de a-i oferi solutii complete pentru casa. Prin intermediul acestui showroom, se fac toate vanzarile interne, atat pentru persoane fizice, cat si juridice. Suntem, in acelasi timp, partener al unora dintre cele mai importante depozite de materiale de constructii, dar mai ales al clientilor rezidentiali si al firmelor de constructii. Avem, de asemenea, clienti externi, operatiunile de export contribuind cu aproximativ 82% la incasarile totale. Realizam ferestrele din lemn stratificat cu profile din esente de molid, pin nordic si stejar, dar si brad, meranti sau larice. Folosim mai multe sisteme de feronerie de la Assa Abloy sau Maco, iar geamul termoizolant dublu sau triplu il procuram de la Ro Group Glass (Neamt), Wappal (Harghita) etc.”, a adaugat Adriana Rus, director general al showroom-ului usi&ferestre Benati. Informatii suplimentare, la www.benati.ro
 
athena_370px
ghid_montaj
rehau
2021-video-fer
SISECAM
A aparut editia
AUGUST 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
dualsoft
nhdp

Parteneri

ROTO
trocal
VBH
ALUPROF
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE