Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 14 Iulie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - BUCIN MOB aniverseaza 25 de ani de activitate
BUCIN MOB aniverseaza 25 de ani de activitate
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 18 Iun 2018 06:00
Compania Bucin Mob celebreaza, anul acesta, 25 de ani de activitate, operatiunile firmei derulandu-se in prezent in cadrul a patru sectii distincte, respectiv ferestre si usi, mobila din lemn masiv, mobilier de gradina si constructii din lemn. Pe fiecare dintre aceste segmente, rezultatele sunt deosebite, iar firma (care a pornit ca o afacere de familie) are, actualmente, 160 de angajati, inregistrand in 2017 o cifra de afaceri in valoare de 16,5 milioane de lei.
„Afacerea Bucin Mob a fost fondata in orasul Reghin, in anul 1993, ca o afacere de familie, de catre Lucia Bucin, alaturi de sot si cei doi copii, fiind specializata, in principal, in productia de mobilier din lemn masiv. In anul 2016 a fost lansata colectia Bucin Mob Design Collection, creata de arhitecti romani care exploateaza motivele si formele traditionale cu specific national. Aceasta gama de mobilier din lemn masiv cu design autohton a fost prezentata anul acesta la targul international Salone del Mobile - Milano si la evenimentul international ICFF, din New York, primind si in Romania premiul special «Cel mai activ sustinator al designului si arhitecturii», in cadrul Galei Elle Decoration Design Awards. Pe segmentul ferestrelor si usilor, comercializam produse din aceste game in valoare de aproximativ 1,5 milioane de euro pe an, iar meritele noastre in domeniu au fost recunoscute recent, printr-un premiu de excelenta acordat in cadrul Conferintei Internationale despre Sisteme de Tamplarie si Fatade EURO-Fereastra 2018, la categoria Top Producatori. In acelasi timp, mobilierul de gradina este realizat din lemn de rasinoase si este mult mai bine cunoscut la export, decat pe plan intern. Arhitectii peisagisti din tari precum Germania, Austria, Italia, Ungaria, Franta sau Finlanda prefera aceste produse, datorita versatilitatii lor”, precizeaza reprezentantii Bucin Mob. Compania isi desfasoara activitatea intr-un complex industrial si logistic cu o suprafata de 57.000 de metri patrati, situat in municipiul Reghin. Informatii suplimentare, la www.bucinmob.ro 
 
ABONARE REVISTE
rehau
SISECAM
TSV
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left