Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 14 Iulie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - BUCIN MOB: Configuratii speciale pentru ferestrele si usile livrate
BUCIN MOB: Configuratii speciale pentru ferestrele si usile livrate
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 06 Oct 2017 11:00
Pentru producatorul de ferestre si usi Bucin Mob, care realizeaza, anual, produse din aceasta categorie in valoare de aproximativ 1,5 milioane de euro, cel mai important aspect avut in vedere in procesul de executie este constituit de gradul de performanta a produselor realizate, intrucat, in ultimul timp, cererea venita din partea antreprenorilor se indreapta preponderent catre astfel de produse. „Ferestrele si usile pe care le realizam integreaza esente de molid, pin sau stejar, cu structura Eurofaltz 68/78, (pentru ferestre) si triplustratificata 68/125 (pentru usi). Alegem foarte bine materialul care, uscat la 12% si imbinat in lungime, formeaza materia de baza, lipita ulterior cu adeziv monocomponent de tip 3D. Feroneria Roto (Germania) pe care o utilizam permite inchiderea in mai multe puncte si reglaje ale canaturilor in trei directii. Ansamblurile termoizolante sunt prevazute cu lacrimare din aluminiu care au gauri de drenaj, iar la capete sunt prevazute profile din cauciuc, precum si doua randuri de garnituri perimetrale. Pentru suprafata vitrata se foloseste o structura de 24 mm grosime, formata din doua foi de sticla - una float si alta Low-E (4-16-4) - care sunt sigilate perimetral cu sigilanti de tip membrana cauciucata si au intre ele argon. In standardul de productie este inclus un coeficient termic de 1,1 W/mpK pentru geamul termoizolant, care este unul minimal. Aceasta este structura de baza, insa realizam si produse cu vitraje transparente, colorate in masa, reflexive, mate, sablate, securizate, antiglont sau cu diverse modele si baghete ornamentale. Pentru finisaje, folosim produse ICA (Industria Chimica Adriatica) - Italia pentru ca sunt unele de ultima generatie, fiabile, cu grad sporit de calitate, precum si ecologice. Aplicam un strat de impregnant, un strat de grund si un strat de lac cu diferite nuante, iar finisarea rezultata ofera o protectie contra ciupercilor xilofage, a razelor UV si a efectului daunator al apei asupra lemnului”, a subliniat Lucia Bucin, co-fondator si CEO al Bucin Mob.
Pentru a putea respecta aceste angajamente de calitate, firma realizeaza, constant, importante investitii in dezvoltare. In 2016, acestea au determinat obtinerea unei majorari de 13% a cifrei de afaceri, pana la nivelul de aproximativ cinci milioane de euro. De asemenea, in unitatea de productie a societatii lucreaza peste 150 de angajati. Informatii suplimentare, la www.bucinmob.ro   
 
SISECAM
rehau
ABONARE REVISTE
TSV
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left