Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 12 Iunie 2024
Hilti
Home - INDEX COMPANII - BUCIN MOB SRL
PAGINA PERSONALIZATA


BUCIN MOB SRL

BUCIN MOB SRL

Adresa: Str. Mihai Eminescu nr. 113, Reghin, Judet MURES
Telefon: 0265/534.214
Fax: 0265/534.215
Mobil: 0744-151.557
E-mail: office@bucinmob.ro
Web site: www.bucinmob.ro
Domenii: Tamplarie lemn stratificat
Descriere activitate
producator ferestre si usi din lemn stratificat cu geam termoizolant
Prezentare companie/institutie
BUCIN MOB se afla in cautarea noilor solutii pe termen scurt si lung
 
 
 
 
 
 
Lucia Bucin
Functia/Firma: co-fondatoare, Bucin Mob;
Experienta profesionala: 26 ani in domeniul tamplariei termoizolante.
 
In contextul pandemiei generate de maladia Covid-19, managementul companiei Bucin Mob a mentinut deschisa unitatea de productie, angajatii lucrand in ture separate. Personalul administrativ si-a derulat activitatea de acasa, iar pentru cei care nu au putut desfasura telemunca, au fost instalate puncte de igienizare. In continuare, sunt respectate toate masurile de protectie recomandate sau impuse de autoritati. Lucia Bucin, co-fondatoarea firmei, precizeaza ca, asa cum personalul societatii a luat toate masurile de precautie, clientii au facut la fel, iar rezultatele au fost foarte bune.
 
- Cum ati pastrat relatiile cu partenerii in aceasta perioada?
- Am vorbit cu multi clienti in perioada de carantina (precum si ulterior) si ne dorim ca, in continuare, sa oferim rapid si eficient solutii de renovare pentru case si birouri. Continuam, de asemenea, sa producem mobilier de gradina, care a fost foarte cautat in tot acest interval. Clientii au inteles ca timpul petrecut in familie este pretios si au descoperit ca, pentru spatiile deschise de tip terasa, balcon sau gradina, mobilierul din lemn reprezinta una dintre cele mai practice si mai sanatoase solutii. Astfel, oferta acestei veri se axeaza pe mobilierul de gradina, foarte cautat mai ales din cauza situatiei exceptionale a anului 2020. Totodata, in perioada starii de urgenta si de alerta, ne-am mentinut promisiunile catre clientii existenti, carora le-am instalat ferestrele si usile din lemn triplustratificat comandate si continuam cu succes acest proces. In continuare, ne gandim la solutii pe termen scurt si lung si dorim sa putem livra cat mai bine si mai prompt comenzile primite pe website sau pe retelele de socializare.
- Care sunt modalitatile de distributie specifice actualmente companiei?
- Livrarile continua sa se realizeze prin intermediul celor doua showroom-uri din Bucuresti si Brasov, precum si prin cel al fabricii din Reghin. Toate gamele de produse pe care le promovam au caracteristici deosebite. De exemplu, ferestrele din lemn stratificat pe care le comercializam sunt foarte rezistente in timp, au proprietati termoizolante si fonice ridicate si pot fi personalizate in orice culoare, asigurand nenumarate posibilitati arhitecturale.
- Prezentati succint caracteristicile tamplariei din lemn stratificat de la Bucin Mob.
- Pentru constructia ferestrelor, utilizam profile semifabricate din esente de molid sau stejar. Molidul provine din muntii Gurghiului si este cunoscut pentru calitatile sale deosebite - stabilitate si rezistenta in timp. Cheresteaua este de calitate inalta, iar lemnul triplustratificat este format din trei lamele, dispuse fibra contra fibra, pentru a elimina tensiunile interne. Profilele din lemn triplustratificat sunt tip Eurofalz 68. Pentru toate aceste produse, folosim la finisare lacuri ecologice ICA - Italia, pe baza de apa, cu protectie UV sau uleiuri fabricate de compania Sherwin-Williams, lacrimarele sunt din aluminiu marca Guttman, iar feroneria este de cea mai buna calitate - Roto NT si Alversa (Germania). Echiparea standard pentru ferestrele Bucin Mob cuprinde doua garnituri de etansare, doua lacrimare, silicon pentru etansare si manere standard Hoppe Germania.
(articol aparut in revista Fereastra, editia Iunie-Iulie 2020)

Produse & tehnologii

Stiri & Comunicate

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
ABONARE REVISTE
rehau
SISECAM
TSV
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left