Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 14 Iulie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - BUCIN MOB: Usile din lemn triplustratificat, solicitate tot mai mult la export
BUCIN MOB: Usile din lemn triplustratificat, solicitate tot mai mult la export
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 12 Sep 2018 06:00
In portofoliul producatorului de tamplarie din lemn stratificat Bucin Mob, care isi desfasoara activitatea in judetul Mures, se regasesc si usi realizate cu profile din lemn triplustratificat, din esente de molid, pin si stejar, model Eurofaltz 68/125. Materialul bine ales, uscat la 12%, imbinat in lungime, formeaza materia de baza a usilor, care sunt lipite ulterior cu adeziv monocomponent tip D3.
„Cele mai numeroase comenzi pe care le-am inregistrat pe segmentul tamplariei termoizolante (inclusiv in domeniul usilor) au provenit din zona Bucuresti-Ilfov si din Transilvania. In acelasi timp, aproximativ 70% din produse sunt exportate in Europa, America de Nord si Asia. Avand in vedere provenienta cererii, avem in plan sa deschidem un showroom de prezentare intr-unul din marile orase europene, dar si sa ne intensificam prezenta in mediul online, prin lansarea unui magazin specific. In 2018, am derulat un amplu proiect de investitii, finantat din fonduri europene, care a presupus achizitia unui echipament tip CNC pentru procesarea lemnului si a unei noi linii de vopsire. Calitatea este extrem de importanta in ceea ce ne priveste, iar anul trecut am primit o importanta recunoastere in acest sens. Astfel, compania noastra detine certificarea BSCI (Business Social Compliance Initiative), in urma unui proces de audit la care am obtinut punctaj maxim. Regulamentul BSCI, pe care ne-am luat angajamentul sa il respectam, atesta faptul ca ne dedicam unor practici etice de afaceri si cream produse respectand norme de conduita aplicate la cele mai inalte standarde de calitate”, a declarat Lucia Bucin, co-fondatoarea Bucin Mob.
Compania Bucin Mob produce, pe langa usile si ferestrele din lemn stratificat de calitate superioara, si mobilier din lemn masiv, creat de designeri romani, colectiile realizate fiind foarte bine primite pe plan national si international. Cifra de afaceri a firmei s-a situat, in 2017, la valoarea de 16,56 milioane de lei, potrivit datelor disponibile pe site-ul Ministerului Finantelor Publice, societatea lucrand in medie cu 100 de angajati. Informatii suplimentare, la www.bucinmob.ro 
 
ABONARE REVISTE
TSV
SISECAM
rehau
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left