Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 11 August 2020
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - HIDROPLASTO (Covid-19): IMM-urile trebuie sa transmita un mesaj corect
HIDROPLASTO (Covid-19): IMM-urile trebuie sa transmita un mesaj corect
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 09 Apr 2020 06:00
Catalin Silegeanu, CEO al Hidroplasto: „Este firesc ca perioada pe care o traversam sa ne afecteze. Cu toate acestea, Hidroplasto are toate liniile de productie functionale si toti colegii «sunt pe baricade». Suntem constienti de existenta acestui pericol generat de virusul SARS Cov-2, care a provocat pandemia globala de Covid-19 si, din acest motiv intemeiat, am adoptat toate masurile de siguranta si de informare pe care le puteam lua. Ne asiguram beneficiarii ca orice comanda pe care o vor transmite catre noi va fi indeplinita si livrata in termenele promise, respectand, in acelasi timp, toate regulile. Totodata, orice decizie pentru starea de necesitate pe care o vom adopta va fi transmisa colaboratorilor in timp util, astfel incat sa ne putem desfasura activitatea economica in deplina siguranta. Suntem impreuna, ramanem impreuna si vom reusi impreuna!
Suntem o companie responsabila, iar mesajul pe care il transmitem in exterior este si trebuie sa fie la fel de responsabil. Cei care sunt in masura astazi sa ia decizii - ministrii, prim-ministrul si presedintele - trebuie sa primeasca mesajul corect din partea IMM-urilor. Hidroplasto este un angajator cu oameni si familii in spatele lor, fara sa adaugam ecosistemul afacerii in aval, respectiv parteneri care, impreuna, la randul lor, au alte cateva sute de angajati. De asemenea, desfasuram activitati de productie intr-un domeniu in care produsele executate nu se adreseaza nevoilor primare sau de necesitate imediata in contextul dat. Din aceasta perspectiva, mesajul nostru va fi, in continuare, simplu si la obiect, avand exact aceasta directie si consistenta”. 
 
ghid_montaj
athena_370px
rehau
A aparut editia
AUGUST 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
dualsoft
deceuninck_belgium
nhdp

Parteneri

ROTO
VBH
ALUPROF
trocal
2020_bife-sim
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE