Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 12 Iunie 2024
Hilti
Home - INDEX COMPANII - MELCRET SA
PAGINA PERSONALIZATA


MELCRET SA

MELCRET SA

Adresa: Bulevardul Poitiers nr. 14, Iasi, Judet Iasi
Telefon: 0232 477 996
Fax: -
Mobil: 0744-521029
E-mail: office@melcret.ro
Web site: www.melcret.ro
Domenii: Pereti cortina & placari | Ferestre de mansarda, rulouri & sisteme de umbrire | Tamplarie din PVC | Tamplarie din aluminiu
Descriere activitate
MELCRET SA - Tamplarie din aluminiu si PVC, Pereti Cortina, Luminatoare, Site de protectie impotriva insectelor, Sisteme de protectie solara
Prezentare companie/institutie
MELCRET: Reorganizare a activitatii la nivel de grup
 
 
 
 
 
 
Catalin Veliscu (43 de ani)
Functia/Firma: manager, grupul de firme Melcret;
Experienta profesionala: 21 de ani in domeniul tamplariei termoizolante.
 
Grupul de firme Melcret, din Iasi, a trecut recent printr-un proces de reorganizare, care a presupus mutarea tuturor activitatilor de productie in cadrul unei noi firme, denumite Pravalia de Ferestre. Dupa cum precizeaza Catalin Veliscu, managerul grupului de firme, in acest moment, grupul Melcret include companiile Melcret (activa in domeniul distributiei), Melcret Fonoterm, Termocolor (specializata in activitati de vopsire) si Pravalia de Ferestre.
 
- Detaliati cum se deruleaza, dupa restructurare, activitatile din cadrul grupului.
- Compania Melcret este in acest moment un centru de profit in cadrul grupului, respectiv beneficiarul final al activitatii tuturor celorlalte companii. La Termocolor, realizam activitati de vopsire in camp electrostatic a profilelor si tablei din aluminiu, dar si operatiuni de vopsire prin sublicromie in diverse nuante ce imita lemnul. Asa cum s-a stabilit prin planul de reorganizare, firma Pravalia de Ferestre a preluat toate activitatile de productie a tamplariei din aluminiu si a peretilor cortina (cu o contributie de aproximativ 60% la incasarile totale), a ansamblurilor din PVC (20%) si a celor rezistente la foc (10%), a compartimentarilor din sticla si a geamului termoizolant. De asemenea, realizam lucrari de montaj al materialelor compozite. Incepand cu 2021, am decis sa intensificam activitatea pe segmentul productiei geamului termoizolant, intrucat am sesizat o crestere considerabila a cererii si ne-am extins aria de distributie in toate judetele din Moldova. Pe segmentul tamplariei din PVC ne-am diversificat, de asemenea, optiunile, fiind in prezent atat producator partener al marcii Teraplast (aflata sub egida Dynamic Selling Group), cat si distribuitor pentru alte sisteme din gama premium. Pe termen scurt, ne-am propus sa initiem activitati de colaborare cu mari producatori de ansambluri termoizolante din PVC din gama premium. De asemenea, in domeniul principal de activitate, am decis sa ne axam pe cresterea proportiei peretilor cortina in totalul productiei. In aceasta zona, valoarea pe care o putem aduce pe piata nu este deloc de neglijat, datorita experientei de peste 30 de ani pe care o avem in domeniu. Nu in ultimul rand, incepand din toamna anului 2020, am dezvoltat un segment nou de activitate, respectiv cel al gardurilor din aluminiu, si am reusit sa construim o retea puternica de distributie la nivel national.
- Descrieti planurile de dezvoltare pe termen scurt.
- In perioada urmatoare, am decis sa derulam investitii majore in resursa umana, la toate nivelurile si in toate departamentele (productie, vanzari, proiectare etc.). Consider ca angajatii profesionisti reprezinta cele mai importante resurse din cadrul unei firme, pe care le putem accesa, astfel incat ne vom axa pe organizarea unor cursuri de pregatire profesionala si atragerea de personal nou.
- Care sunt estimarile financiare pentru 2021, tinand cont de contextul actual?
- Pentru 2021, in pofida posibilelor efecte negative ale actualei crize sanitare, ne asteptam, totusi, la o crestere a rezultatelor financiare, ca urmare a reorganizarii activitatii si structurii grupului.
(articol aparut in revista Fereastra, editia Mai 2021)

Produse & tehnologii

Stiri & Comunicate

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
TSV
rehau
ABONARE REVISTE
SISECAM
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left