Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 15 Iunie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - PINUM DOORS & WINDOWS vizeaza cresterea cotei de piata la nivel national
PINUM DOORS & WINDOWS vizeaza cresterea cotei de piata la nivel national
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 16 Mai 2024 06:15
Compania Pinum Doors & Windows, membra a grupului Nusco (Italia), a adoptat, in ultima perioada, o strategie bazata pe cresterea cotei de piata in Romania (in special pe segmentele tamplariei din PVC si aluminiu), pe expansiune (prin deschiderea mai multor showroom-uri monobrand in Romania si in afara tarii), precum si pe dezvoltare, prin investitii derulate in sectorul ansamblurilor termoizolante exterioare si usilor, respectiv prin dezvoltarea relatiilor si parteneriatelor cu cei mai importanti dezvoltatori imobiliari romani.
„In prezent, fabrica proprie are o suprafata de 30.000 mp, iar utilajele pe care le detinem ne asigura o capacitate de productie de 10.000 ferestre/ an si de 100.000 de usi/ an. In cadrul acesteia, producem usi de interior, exterior si rezistente la foc, precum si tamplarie din PVC si aluminiu. Totodata, distribuim parchet, colaborand cu importanti producatori de profil. Pe segmentul tamplariei din PVC detinem, in prezent, o capacitate de productie de 30.000 mp/ an si lucram doar cu sisteme premium, precum profile Gealan (si Schüco, Reynaers sau Alumil pentru aluminiu). Ferestrele si usile din PVC premium si personalizate, pe care le realizam de peste 10 ani, sunt destinate, in principal, ansamblurilor rezidentiale si locuintelor de dimensiuni mari. Oferim beneficiarilor servicii de consultanta gratuita, precum si masuratori si montaj realizate doar de echipe profesioniste. In ceea ce priveste distributia, ne aflam printre primele companii din Romania care a demarat o politica de francizare cu magazine monobrand, in prezent fiind operationale 27 de astfel de magazine in tara, in judetele Bihor, Cluj, Sibiu, Brasov, Prahova, Iasi, Constanta, Dolj si in Bucuresti. De asemenea, grupul nostru are prezenta internationala, iar reprezentanta din Romania exporta un volum considerabil de tamplarie termoizolanta din PVC in Italia si spre alte destinatii externe. In vederea promovarii imaginii firmei, anul acesta am lansat noul nostru website, designul si functionalitatile sale fiind concepute pentru a ilustra valorile fundamentale ale marcii proprii, care sunt inovatia, excelenta si dedicarea fata de solicitarile clientilor. Tot in 2024, am continuat sa adoptam masuri de responsabilitate sociala, sustinand sportul si am decis sa devenim sponsor al Universitatii Craiova, una dintre echipele de traditie ale fotbalului romanesc”, au precizat reprezentantii firmei. Informatii suplimentare, la www.pinum.ro       
 
    
 
SISECAM
rehau
TSV
ABONARE REVISTE
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left