Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 27 Noiembrie 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - RO GRUP GLASS isi propune extinderea livrarilor pe plan intern si extern
RO GRUP GLASS isi propune extinderea livrarilor pe plan intern si extern
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 21 Sep 2021 06:00
Anul acesta, producatorul de geam termoizolant Ro Grup Glass (judetul Neamt) a reusit sa-si extinda distributia si sa acceseze aproximativ trei sferturi din teritoriul Romaniei, intentionand sa obtina, in curand, livrari nationale. „Tot anul acesta am reusit sa abordam intensiv piata Europei de Vest si de Nord, intensificand, cu precadere, exporturile in Finlanda, dar si sa accesam Republica Moldova. In prezent, exportam aproximativ 40% din totalul productiei proprii, iar in 2021 am inregistrat o crestere semnificativa a operatiunilor de acest tip, o triplare chiar a volumelor comercializate. Punem la dispozitie livrari pentru comenzi mici, medii si mari, cu aproape orice tip de transport atat pe piata din Romania cat si din Europa (de la 1.500 de kg la 20 de tone/livrare). Realizam livrarile pe pietele externe in mod direct si punem la dispozitia colaboratorilor logistica optimizata pentru fiecare oras in parte.
Pentru 2021 estimam o crestere de 20% a cifrei de afaceri (in raport cu valoarea de doua milioane de euro inregistrata in 2020) si deocamdata suntem in grafic pentru atingerea acestei tinte. De asemenea, estimam ca, incepand cu luna august a acestui an, vom reusi sa depasim nivelul atins in perioada similara din 2020, intrucat din luna iunie am demarat lucrarile la multe dintre proiectele ofertate la sfarsitul lui 2020 si inceputul lui 2021, in special pe segmentele rezidential si industrial.
In ceea ce priveste dezvoltarea activitatii, anul acesta am reusit sa achizitionam un robot de sigilare pe care ni-l doream inca de anul trecut si care ne-a ajutat sa imbunatatim calitatea geamului termoizolant pe care il fabricam. Producem orice tip de geam termoizolant (de la cel obisnuit cu control termic/solar pana la cele mai performante solutii de pereti cortina, indiferent de tipul de sigilare), solutii pentru case pasive si chiar vitraje cu destinatie speciala, cum ar fi cele rezistente la foc/cu protectie impotriva radiatiilor sau pentru reabilitarea cladirilor istorice. In 2020 am investit, de asemenea, si in sistemul informatic, dezvoltand activitatile de planificare, identificare a produselor in stocuri, distributie catre clientii interni/externi sau organizare livrari si logistica. Un alt obiectiv pentru 2021 consta in extinderea echipei de vanzari. Pana in 2024, intentionam sa implementam un plan de investitii foarte ambitios si care presupune punerea in functiune a unei noi capacitati de productie complet automatizate.
Lucram cu sticla Saint-Gobain Glass si oferim partenerilor, la cerere, si servicii de prelucrare a sticlei, precum laminare sau securizare”, a mentionat Ramona Cioinegel, directorul de vanzari al firmei. Informatii suplimentare, la www.rogrup.ro
 
SISECAM
ghid_montaj
athena_370px
rehau
2021-video-fer
A aparut editia
OCTOMBRIE 2021!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza
 
InfoliereProfile.ro
nhdp
dualsoft

Parteneri

ALUPROF
ROTO
trocal
VBH
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE