Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 14 Iulie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - SYSTEMBAU dezvolta in 2024 fabricatia de anasambluri de tamplariei din aluminiu
SYSTEMBAU dezvolta in 2024 fabricatia de anasambluri de tamplariei din aluminiu
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 19 Mar 2024 06:00
Firma SystemBau S.P.S., cu sediul in judetul Prahova, intentioneaza ca anul acesta sa isi dezvolte activitatile de productie a tamplariei din aluminiu prin achizitia, cu fonduri europene, a unui nou centru de prelucrare.
„Tamplaria din aluminiu si peretii cortina pe care ii realizam integreaza profile Schüco, Aluprof, Cortizo, Reynaers sau Alumil, feronerie de sistem si geam termoizolant fabricat de societatea TDC Ro, din Brasov.
In portofoliul propriu se regasesc, de asemenea, fatade ventilate, panouri sandwich si ocazional ansambluri termoizolante din aluminiu.
Domeniul principal de activitate consta in anveloparea halelor construite de grupul din care facem parte. Ponderea realizarii elementelor de inchidere la cifra de afaceri a firmei este de aproximativ 10% din total. In 2023, rezultatele financiare proprii s-au mentinut la valoarea de 69,4 milioane de lei inregistrata in 2022, iar estimarile actuale indica mentinerea acestui nivel si in 2024. In principal, ansamblurile termoizolante din aluminiu si peretii cortina pe care ii fabricam sunt instalate la lucrarile proprii, accesate pe plan national. Dintre lucrarile reprezentative pe care le avem in prezent in derulare, am putea mentiona cladirea Decathlon din cadrul platformei Coresi Brasov si imobilele firmelor Makita din localitatea Branesti (judetul Ilfov) si BA Glass Romania (Bucuresti). Aria de distributie proprie este activa pe plan national. In ultima perioada, am intalnit tot mai des proiecte cu cerinte foarte mari de calitate, dar cu bugete restranse, ceea ce reprezinta evident o provocare.
Suntem parte din DRT group, alaturi de DeRom Total (companie specializata in antrepriza generala), AluSteel Fatade (tamplarie termoizolanta, pereti cortina pentru segmentele rezidential/ office) si TiefBau System (infrastructura). Cu o experienta de peste 20 de ani pe piata si cu o baza de clienti loiali pentru care am realizat peste 1.000 de proiecte, suntem pregatiti sa raspundem provocarilor prin servicii de calitate, eficienta si optimizare a proiectelor timp-buget”, a declarat Mihai Dobre, directorul SystemBau SPS. Informatii suplimentare, la www.systembau.ro si www.drt.ro
 
 
ABONARE REVISTE
SISECAM
rehau
TSV
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left