Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 06 August 2020
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - UNIKAT GRUP (Covid-19): Este importanta continuarea pe cat posibil a activitatii
UNIKAT GRUP (Covid-19): Este importanta continuarea pe cat posibil a activitatii
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 19 Mar 2020 15:28
Gabriel Muntean, Chief Executive Officer in cadrul UNIKAT Grup: „In acest moment, toti partenerii nostri au blocat/redus achizitiile pentru o perioada nelimitata, iar exportul in tari cum ar fi Italia, Franta sau Spania este in scadere cu mai mult de -50% fata de perioada similara din 2019, aspect care ne va reduce considerabil veniturile. Pentru compania noastra, impactul unei crize de genul celei provocate de Covid-19, cu efecte imediate pe plan economic, se resimte in deprecierea monedei nationale in raport cu euro, in modificarea imediata a ratelor creditelor bancare, in facturi mai mari la utilitati, precum si in scaderea puterii de cumparare a unor bunuri sau servicii precum cele din domeniul imobiliar (apartamente, chirii etc.), piata pe care compania noastra isi desfasoara preponderent activitatea. Cu siguranta, pana la finalul anului 2020, discutam de o scadere a preturilor pentru locuintele noi, dar si a puterii de cumparare, marjele si volumele noastre de productie urmand sa aiba de suferit.De asemenea, multi dintre partenerii nostri investitori au semnalat probleme la incasarea ratelor de la beneficiari, fapt ce va duce la accentuarea blocajului financiar. Implicit, toate aceste aspecte duc la reducerea volumului de productie, atat intern, cat si extern. In aceasta perioada, am minimalizat absolut toate investitiile si cheltuielile printr-un plan de masuri aplicabil treptat, pe termen scurt si mediu. Avem nevoie de un plan concret de sustinere a mediului economic dezvoltat la nivel guvernamental, mai ales in contextul instaurarii starii de urgenta, precum si de un plan de masuri care sa vina in sprijinul companiilor in perioada urmatoare pentru a evita disponibilizarile masive. Mesajul meu este sa ne pastram calmul, sa adoptam masuri suplimentare de protectie si sa ne continuam pe cat posibil activitatile, astfel incat sa nu blocam intreaga economie, pentru ca, dupa ce va trece aceasta pandemie, ne va fi foarte greu. Este doar o chestiune de timp pana cand se va rezolva aceasta situatie si este important sa ne gandim la ce vom face dupa. Vreau sa-i asigur pe toti angajatii, partenerii si colaboratorii de tot sprijinul si sustinerea mea in aceste momente dificile prin care trecem”. 
 
ghid_montaj
athena_370px
rehau
A aparut editia
IUNIE-IULIE 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
dualsoft
nhdp
deceuninck_belgium

Parteneri

ROTO
ALUPROF
VBH
trocal
URBAN
2020_bife-sim
PC-500-2019
GHID de INSTALARE