Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 16 Octombrie 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - KTV ATRIUM: Usi rotative dormakaba pentru trafic intens si control al accesului
KTV ATRIUM: Usi rotative dormakaba pentru trafic intens si control al accesului
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 17 Sep 2020 05:49
Usile rotative automate din seria KTV, dotate cu un nou motor de inalta performanta, combina maximizarea confortului in utilizare, cu siguranta in exploatare, oferind, totodata, o mare libertate a expresiei arthitecturale. Gratie variatelor componente modulare si a diverselor tipuri de operare disponibile, produsele respective se adapteaza, in mod flexibil, la specificul conditiilor locale si la cerintele de pe santier. Principiul de functionare a noului motor electromagnetic KT FLEX Direct minimizeaza tolerantele si reduce gradul de uzura, arpile usii miscandu-se si pozitionandu-se cu foarte mare precizie. Transmisia prin tehnologie magnetica dezvoltata de dormakaba constituie un avantaj major, asigurand totodata o functionare silentioasa a ansamblului. Produsul este disponibil in mai multe variante: cu limitator de viteza pentru usile manuale (standard); cu sistem automat de pozitionare (motor de joasa energie); cu servomotor; complet automate. Usile din seria KTV se caracterizeaza prin performante tehnice deosebite in cazul instalarii pe rutele cu un trafic intens si ofera optiuni de control al accesului (KTV Secure). 
 
Avantaje multiple pentru arhitecti, companii de instalare si beneficiari
Designul acestor modele de la dormakaba este deosebit, fiind disponibile inclusiv in varianta cu operator invizibil, ce ofera posibilitatea realizarii unor versiuni integrale din sticla (KTV Atrium). La cerere, se pot instala la exterior inchideri suplimentare in forma curbata, actionate glisant, avand rolul de scut pentru protectia pe timpul noptii. Diametrul interior al usii este cuprins intre 2.000 mm si 3.800 mm, in functie de dimensiunea aleasa inaltimea putand ajunge pana la 4.000 mm. Ansamblurile rotative automate KTV pot fi echipate pentru instalarea a trei sau patru aripi, peretii exteriori putand fi realizati din metal sau sticla. Produsele au in dotare toate accesoriile ce asigura conformitatea cu prevederile standardelor EN 18650 si EN 16005, la cerere fiind disponibile si alte elemente optionale. Usile rotative automate din gama KTV asigura beneficii multiple pentru companiile specializate in instalare, pentru arhitecti, precum si pentru utilizatorii finali, gratie flexibilitatii sistemului, punerii rapide in functiune, preciziei ingineresti, functionarii silentioase, optimizarii balantei energetice a cladirii, calitatii inalte a materialelor utilizate etc.
Solicita informatii suplimentare
 
SISECAM
2021-video-fer
rehau
athena_370px
ghid_montaj
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2021!
 

Autentificare

hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
nhdp
dualsoft

Parteneri

VBH
trocal
ROTO
ALUPROF
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE