Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 30 Noiembrie 2023
EDGETECH
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - FEREASTRA: Incertitudine si noi provocari in industria de tamplarie termoizolanta
FEREASTRA: Incertitudine si noi provocari in industria de tamplarie termoizolanta
Furnizori de sisteme Publicat de Elena Icleanu 26 Sep 2022 06:25
Editia Septembrie 2022 a revistei Fereastra cuprinde date si informatii referitoare la situatia actuala si perspectivele pietei nationale/ internationale de tamplarie termoizolanta si fatade cortina, avand ca tema centrala analiza activitatii firmelor din bransa producatorilor, furnizorilor si importatorilor de usi rezidentiale, automate si de garaj, dar si paneluri pentru usi. Analizele sunt conturate inclusiv pe baza unor date statistice referitoare la importul, exportul sau distributia de usi si sisteme specifice. In consecinta, perspectivele acestor segmente de piata sunt reliefate intr-o maniera exhaustiva, inclusiv prin integrarea celor mai recente informatii referitoare la fabricanti si furnizori. Sunt incluse si opinii ale reprezentantilor pietei, care se refera atat la situatia actuala sau perspectivele afacerilor proprii, cat si la evolutia segmentelor de piata specifice.
 
Revista Fereastra se deschide cu un material realizat in colaborare cu Patronatul Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta (PPTT), pe tema aportului major pe care l-a avut asociatia la actualizarea legislatiei din domeniul vitrajelor. Normativul C47 include reglementari si instructiuni tehnice pentru folosirea si montajul vitrajelor si altor produse din sticla in domeniul constructiilor.
O prima analiza a editiei, inclusa la rubrica dedicata, trateaza realizarile si perspectivele companiilor cu activitati in domeniul fabricantilor si furnizorilor/ distribuitorilor de usi de interior si exterior. Materialul porneste de la o analiza a acestui sector de activitate in 2021 si include perspective de dezvoltare pentru perioada urmatoare, precum si opinii ale managerilor unor firme reprezentative din domeniu. Revista continua cu un nou studiu realizat de redactia Fereastra, de aceasta data pe segmentul de paneluri si accesorii pentru usi, sector aflat pe o traiectorie pozitiva in aceasta perioada. Analiza este bazata pe o lista de 430 de companii specializate in furnizarea de sisteme, materiale si accesorii utilizate la executia de tamplarie termoizolanta, precum si pe datele Eurostat si PRODCOM specifice, si este actualizata cu opiniile managerilor din domeniu referitoare la evolutia acestui sector de activitate.
Rubrica de opinii si interviuri include opiniile unor specialisti de marca ai pietei de ferestre interne si internationale, care prezinta noile oportunitati si planuri de afaceri ale companiilor pe care le reprezinta si se continua cu un al treilea articol inclus la sectiunea de Analiza. Acesta trateaza sectorul de usi de garaj/ automate, dedicate preponderent constructiilor comerciale si industriale, perspectivele pentru acest domeniu fiind incerte avand in vedere amanarea planurilor dezvoltatorilor , in contextul presiunii inflationiste. Concluziile analizei se bazeaza, in mare parte, pe centralizarea opiniilor managerilor unor companii cu experienta in domeniul usilor de garaj/ automate.
La sectiunea dedicata producatorilor si furnizorilor de materiale si componente pentru ferestre si usi - Producatori & Furnizori - sunt incluse noutati ale unor companii representative, iar la Consultanta sunt prezentate doua materiale realizate pe baza comunicarilor știintifice publicate in Jurnalul european de inginerie a fatadelor. Acestea fac referire, pe de o parte, la analiza numerica si verificarea experimentala a laminatelor hibride si, pe de alta parte, la potentialul panourilor fotovoltaice integrate in fatade.
In incheiere este publicata o varianta actualizata a TOP 500 Producatori de Tamplarie si Geam Termoizolant din Romania (2022), precum si un index cu datele de contact si trimiteri catre companiile cu care s-a colaborat pentru realizarea materialelor din revista.
Pentru a citi gratuit revista, click aici!
 
2021-video-fer
rehau
TSV
SISECAM
TOP-500-PRODUCERS
Editia OCTOMBRIE 2023!
- pe site -
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza