Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 16 Octombrie 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - REYNAERS Aluminium isi continua dezvoltarea si deschide trei noi shoowroom-uri
REYNAERS Aluminium isi continua dezvoltarea si deschide trei noi shoowroom-uri
Furnizori de sisteme Publicat de Ovidiu Stefanescu 26 Iul 2021 06:47
Reynaers Aluminium Romania, parte a grupului omonim care ocupa pozitia de lider al pietei europene pe segmentul solutiilor de aluminiu si otel pentru sectorul de constructii, continua si in acest an actiunile si investitiile menite sa consolideze pozitia companiei pe plan local. In acest sens, la inceputul lunii iulie, trei showroom-uri Reynaers vor fi inaugurate in Iasi, Cluj-Napoca si Timisoara, acestea fiind special concepute pentru a deservi firme de arhitectura, dezvoltatori, investitori, antreprenori generali, fabricanti si, totodata, beneficiari finali.
Combinand aspectele tehnice si cele de design ale brandului Reynaers, cele trei noi spatii ocupa suprafete de aproximativ 100 mp fiecare si gazduiesc mostre la scara naturala de usi, ferestre, pereti cortina, usi glisante, coltari, precum si cea mai recenta gama de accesorii. Toate acestea sunt prezentate intr-o paleta diversa de culori, in armonie cu cele mai recente tendinte arhitecturale. De asemenea, datorita preluarii distributiei Forster in Romania, in noile showroom-uri vizitatorii pot testa inclusiv repere din otel promovate sub brandul respectiv.
 
 
Fiecare dintre showroom-uri beneficiaza de serviciile unor echipe de profesionisti, pregatiti sa raspunda tuturor intrebarilor si solicitarilor aferente proiectelor de arhitectura, oferind consultanta si consilierea necesare pentru a identifica cele mai bune solutii de design, functionalitate si performanta. Mai mult, noile spatii pun la dispozitia partenerilor, in special firmelor locale de tamplarie si arhitectura, intreaga infrastructura necesara pentru intalnirile cu clientii.
Pentru mai multe detalii despre solutiile Reynaers Aluminium, precum si pentru a stabili o vizita in oricare dintre cele patru showroom-uri ale companiei, accesati: https://www.reynaers.ro/ro-RO/arhitecti/contact.
 
 
***
Despre Reynaers Romania
Reynaers Aluminium, parte a grupului belgian Reynaers, este una dintre cele mai importante companii europene specializate in dezvoltarea solutiilor durabile din aluminiu pentru usi, ferestre, pereti cortina, sisteme glisante, parasolare si sere. La nivel global, produsele Reynaers Aluminium se comercializeaza in 70 de tari. Infiintat in 1965, grupul, cu sediul central in localitatea Duffel - Belgia, are in prezent peste 2.322 de angajati, in peste 40 de tari si a incheiat anul 2019 cu o cifra de afaceri de 580 milioane euro.
Prezenta pe piata locala din 2006, subsidiara locala a inregistrat o crestere rapida pe piata de profil, produsele sale adresandu-se proiectelor rezidentiale, comerciale, office sau industriale. Printre lucrarile de referinta ce integreaza profile Reynaers se numara: Oregon Park, Brasov Business Park, Promenada Mall, Afi Business Park, Amber Gardens, One Charles de Gaulle, One Herastrau Plaza, One Floreasca City, Tiriac Tower, The Light, Rahmaninov Residence, Aviatiei Park, Catedrala Mantuirii Neamului, Arctic Gaiesti etc. In 2019, Reynaers Aluminium Romania a fost desemnat cel mai bun furnizor de materiale din industria imobiliara, in cadrul galei CIJ Awards.
 
SISECAM
2021-video-fer
rehau
ghid_montaj
athena_370px
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2021!
 

Autentificare

hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
dualsoft
nhdp

Parteneri

trocal
ROTO
ALUPROF
VBH
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE