Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 14 Iulie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - BUCIN MOB: Cifra de afaceri de aproximativ cinci milioane de euro
BUCIN MOB: Cifra de afaceri de aproximativ cinci milioane de euro
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 31 Aug 2017 12:29
Compania Bucin Mob, care detine o unitate de fabricatie a tamplariei termoizolante in judetul Mures, realizeaza o productie de 9.500 de usi/an, cu o valoare de aproximativ 500.000 de euro. Mai multe detalii despre aceasta activitate ofera, in cele ce urmeaza, Lucia Bucin, co-fondator si CEO al Bucin Mob:  „Usile de interior si exterior din oferta proprie sunt fabricate fie din lemn de rasinoase cu profil triplustratificat, fie din stejar stratificat. Cea mai noua gama inclusa in portofoliu este reprezentata de o gama speciala de usi de interior arhitecturale din lemn masiv, imbinate cu adezivi pe baza de rasina epoxidica. Toate ansamblurile se disting printr-o inalta calitate, datorita echipei de profesionisti care se asigura ca fiecare produs este realizat impecabil, iar din anul 2005 lucram cu profile create prin tehnologie germana (Eurofaltz). Toate utilajele si frezele folosite sunt, de asemenea, de provenienta germana, marcile Homag si Weinig, iar certificarea de calitate este asigurata de TUV Rheinland. Fiecare produs realizat in fabrica Bucin Mob are, de asemenea, certificari BSCI, FSC si ISO 9001/2008.
In fabrica din Reghin, in care se realizeaza ferestrele si usile Bucin - si care a fost dezvoltata prin investitii in fiecare an -, lucreaza o echipa de 150 de angajati. Implicarea acestora si programul sustinut de investitii ne-au ajutat sa atingem, in prezent, o cifra de afaceri de aproximativ cinci milioane de euro si care, in precedentul exercitiu financiar, s-a majorat cu 13% fata de 2015, anul 2016 fiind unul de crestere si dezvoltare in ceea ce ne priveste. Pentru 2017, preconizam o crestere a vanzarilor pe segmentul de usi si ferestre, intrucat companiile de constructii devin tot mai interesate sa livreze ansambluri de calitate, folosind materiale superioare”. Usile realizate de Bucin Mob sunt realizate din diferite specii lemnoase, precum molid, pin sau stejar, avand structura triplustratificata Eurofaltz 68/125. Finisate cu produse marca Industria Chimica Adriatica (ICA) - Italia, acestea sunt prevazute, de asemenea, cu feronerie Roto NT (Germania), fiind distribuite atat pe plan national, cat si la export, in tari precum Germania, Austria, Italia, Ungaria, Franta sau Finlanda. Informatii suplimentare, la www.bucinmob.ro
 
SISECAM
ABONARE REVISTE
rehau
TSV
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left