Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 14 Iulie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - BUCIN MOB: Model unicat de usa cu rasina epoxidica
BUCIN MOB: Model unicat de usa cu rasina epoxidica
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 17 Mai 2018 06:10
Cu o experienta de aproximativ 25 de ani in domeniul productiei de mobilier si tamplarie din lemn stratificat, compania Bucin Mob investeste, in continuare, in tehnologie de ultima ora si dezvolta produse de calitate superioara. „Pe segmentul ferestrelor si usilor termoizolante din lemn, fabricam modele fiabile, ecologice si finisate cu produse rezistente la intemperii. Un model unicat, disponibil in oferta, este reprezentat de usa de interior cu rasina epoxidica (acest material nu a mai fost folosit niciodata pana acum la productia usilor), prototipul sortimentului respectiv fiind lansat, pentru prima oara, in cadrul expozitiei BIFE SIM 2016. De la acest moment, am realizat incontinuu teste si am ajuns la nivelul de calitate dorit in mai putin de jumatate de an, timp in care am invatat sa folosim rasina corect, astfel incat aceasta sa confere produsului finit calitate si transparenta. Astazi, acest model a devenit binecunoscut si apreciat nu numai in Romania, ci si in intreaga lume. Cea de-a doua gama de a carei promovare suntem foarte interesati anul acesta este cea a obloanelor din lemn natural. Acestea reprezinta solutia de top pentru protectia impotriva frigului si radiatiei solare, iar instalarea lor reuseste sa dea un aspect mediteraneean oricarei constructii. O gama speciala pe care o avem in oferta este reprezentata de obloanele cu toc propriu care se pot monta atat la tamplaria noua, cat si in cazul celei existente, asigurand cea mai buna etansare”, a subliniat Mihnea Gheorghiu, partener in cadrul Bucin Mob.
Potrivit datelor furnizate de reprezentantii producatorului, care isi desfasoara activitatea de fabricatie in unitatea din Reghin, Bucin Mob comercializeaza, anual, ferestre si usi in valoare de aproximativ 1,5 milioane de euro. Informatii suplimentare, la www.bucinmob.ro 
 
ABONARE REVISTE
rehau
TSV
SISECAM
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left