Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 14 Iulie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - BUCIN MOB: Strategie complexa de dezvoltare, planificata pentru acest an
BUCIN MOB: Strategie complexa de dezvoltare, planificata pentru acest an
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 17 Iul 2018 06:10
Principalele comenzi inregistrate la nivel national de compania Bucin Mob, cu sediul in Reghin, provin din zona Bucuresti-Ilfov, al doilea areal ca pondere a numarului de comenzi fiind Transilvania, acolo unde este operationala si fabrica firmei. Produsele Bucin Mob sunt exportate in proportie de 70% din total in Europa, America de Nord si Asia.
„Anul acesta, am participat, printre altele, la targurile internationale IMM Köln, Salone del Mobile Milano si ICFF New York, unde am prezentat colectia de mobilier din lemn masiv «Bucin Mob Design Collection», creata exclusiv de designeri romani si lansata anul trecut. Participarea noastra la aceste evenimente a fost un real succes, ceea ce ne incurajeaza sa ne continuam activitatea si mai motivati. De altfel, in 2017, compania noastra a primit certificarea BSCI (Business Social Compliance Initiative), astfel incat, in urma unui proces de audit la care am primit punctaj maxim, calitatea produselor Bucin Mob a fost recunoscuta in mod oficial, ca de altfel si cea a relatiilor de afaceri din industrie. In 2018, in vederea dezvoltarii activitatii, vom pune in functiune un utilaj deosebit, un echipament tip CNC pentru procesarea lemnului. Acesta poate fi utilizat chiar si de la distanta, in varianta «remote» si ofera posibilitatea replicarii produselor in serie. De asemenea, vom inaugura o noua linie de vopsire, investitia in echipamentele respective, realizata din fonduri europene, atingand pragul de 1,8 milioane de euro. Totodata, ne-am propus sa abordam mediul digital cu o prezenta mult mai «proaspata» si minimalista, iar o parte din acest proces va insemna lansarea magazinului online, dupa ce anul 2017 a reprezentat debutul nostru in mediul comercial ce implica folosirea mijloacelor de comunicare prin internet. Ne gandim, de asemenea, sa deschidem un showroom de prezentare intr-unul din marile orase europene”, a declarat Lucia Bucin, co-fondatoarea companiei.
Tamplaria din lemn stratificat realizata de Bucin Mob integreaza profile Eurofaltz 68/78, din esente de molid, pin si stejar. Acestea sunt prevazute cu feronerie Roto NT (Germania), lacrimar din aluminiu argintiu sau maro, doua randuri de garnituri perimetrale pentru o etanseizare superioara si geam termoizolant de 24 mm grosime, format din doua foi de sticla (float si Low-E, cu structura 4-16-4). Firma ofera posibilitatea personalizarii ansamblurilor cu o serie de vitraje speciale, transparente, colorate in masa, reflexive, mate, sablate, securizate, antiglont sau cu diverse modele si baghete ornamentale. Totodata, Bucin Mob poate executa ferestre atipice, cu diferite forme geometrice, configuratii si deschideri. Informatii suplimentare, la www.bucinmob.ro 
 
rehau
SISECAM
ABONARE REVISTE
TSV
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left