Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 06 August 2020
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - DRUTEX doneaza 1 milion de zloti si sustine cu logistica spitalele din Polonia
DRUTEX doneaza 1 milion de zloti si sustine cu logistica spitalele din Polonia
Producatori de tamplarie Publicat de Ovidiu Stefanescu 02 Apr 2020 06:07
Producatorul polonez de tamplarie termoizolanta Drutex a anuntat donarea sumei de un milion zloti – PLN (circa 0,22 miloane de euro) in cadrul actiunii „Helping. Together”, care are ca scop derularea unor activitati coordonate in vederea luptei impotriva epidemiei Covid-19. Suma alocata de compania cu sediul in Bytów va fi utilizata pentru a veni in intampinarea nevoilor spitalelor. Conducerea Drutex a afirmat ca „donarea de bani este o actiune binevenita, dar putem face si mai mult. Trebuie ca in aceasta perioada dificila sa ne unim fortele, in contextul in care cuvantul «solidaritate» a capatat noi valente, atunci cand nimeni nu s-ar fi asteptat. Ideea de a crea aceasta platforma de sprijn, care sa se constituie intr-un liant al eforturilor de lupta cu maladia, se poate dovedi salutara. In prezent, exista numeroase companii care isi ofera suportul in multe feluri, oferind bani sau materiale medicale, ceea ce confirma faptul ca in Polonia inca avem firme responsabile, care sunt gata de a se uni pentru atingerea unor scopuri inalte”. Din suma respectiva, Drutex va finanta renovarea unui spital si va asigura echiparea corespunzatoare a altor patru unitati sanitare din regiunea Pomerania. Lucrarile, cu o valoare de aproximativ 0,5 milioane PLN vor viza renovarea si adaptarea a trei etaje ale centrului de boli infectioase si tuberculoza din Gdansk la nevoile pacientilor care sufera de boala generata de virusul SARS-CoV-2. Diferenta pana la un milion PLN va finanta achizitia de paturi de spital si monitoare cardiace ce vor fi alocate, in functie de solicitari, centrului din Gdansk, spitalului naval din Gdynia si centrelor medicale specializate din Kościerzyna si Wejherowo. Drutex va populariza aceste actiuni pe pagina proprie de social media, precum si pe alte suporturi audio-vizuale, de asemenea creand o pagina web pentru incurajarea participarii pe scara larga a celor interesati la eforturile filantropice comune.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
ghid_montaj
athena_370px
rehau
A aparut editia
IUNIE-IULIE 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
dualsoft
deceuninck_belgium
nhdp

Parteneri

trocal
VBH
ALUPROF
ROTO
2020_bife-sim
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE