Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 06 August 2020
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - PPTT: Realizarile patronatului, prezentate la Adunarea Generala din 30 aprilie
PPTT: Realizarile patronatului, prezentate la Adunarea Generala din 30 aprilie
Producatori de tamplarie Publicat de Ovidiu Stefanescu 30 Apr 2020 14:00
La data de 30 aprilie a.c. are loc Adunarea Generala Ordinara a Membrilor PPTT (Patronatul Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta). Evenimentul  se desfasoara, in premiera, printr-un sistem electronic, avand in vedere situatia actuala, generata de pandemia Covid-19. Oficialii PPTT au dezvoltat o procedura speciala prin care membrii au posibilitatea de a aproba documentele prezentate si de a-si acorda votul sau mandatul de reprezentare. Ordinea de zi a Adunarii include raportul Consiliului Director (CD) pentru anul 2019, bilantul contabil pentru exercitiul financiar precedent, raportul cenzorului si bugetul de venituri si cheltuieli propus pentru 2020. Raportul de activitate arata ca in 2019 au aderat la patronat companii importante din bransa, cum ar fi ADF Prod, Aluset Romania, Barrier, Hydro Building Systems Germania, Selena Romania si Tim Construct One Strategy. In prezent, organizatia reuneste 132 de companii, in ultimul an fiind radiate sau scoase din evidenta doua firme (Mobistar si Geocel Pro). „Putem afirma cu deplina satisfactie ca activitatea desfasurata in ultima perioada a inregistrat o orientare noua, constructiva, ceea ce dovedeste ca PPT este un organism viu, cu implicare directa si concreta in relatia cu membrii sai, cu partenerii de afaceri, cu autoritatile. Suntem o economie de piata relativ noua si in Romania nu exista o cultura asociativa cum este cea din tarile dezvoltate economic si cu o mare traditie in acest sens. Din oraganizatia noastra fac parte cei care constientizeaza acest lucru ca fiind benefic si care isi pot rupe din timpul lor pentru a da plusvaloare bransei noastre. In acest sens felicit pe toti membrii, pentru ca prezenta lor dovedeste ca fac parte din aceasta categorie. Ceilalti nu sunt inca pregatiti pentru aceasta. Cu siguranta la un moment dat vor fi”, a declarat Valentin Petrescu, presedinte al PPTT. Printre realizarile perioadei precedente se remarca: semnarea acordului dintre Guvernul Romaniei si FPSC (federatia patronala din care face parte PPTT) vizand declararea sectorului constructiilor ca prioritar pentru urmatorii 10 ani; modificarea OUG 114/2018 prin care se garanteaza o serie de facilitati pentru firmele din domeniu; aprobarea amendamentelor la OUG 114/2018 referitoare la instituirea unor masuri in domeniul investitiilor publice si in cel fiscal-bugetar; modificarile legislative cu privire la criza Covid-19 etc.
 
ghid_montaj
athena_370px
rehau
A aparut editia
IUNIE-IULIE 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
deceuninck_belgium
dualsoft
nhdp

Parteneri

ALUPROF
ROTO
VBH
trocal
2020_bife-sim
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE