Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 16 Octombrie 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - ALUSYSTEM: Investitie de un milion de euro intr-o linie de tamplarie de aluminiu
ALUSYSTEM: Investitie de un milion de euro intr-o linie de tamplarie de aluminiu
Producatori de tamplarie Publicat de Stelian DINCA 09 Iun 2021 11:48
Dupa consolidarea pozitiei de lider in executia de fatade si pereti cortina pe segmentul office, Alusystem, parte a grupului Bog’Art, inoveaza in zona tamplariei de aluminiu pentru piata rezidentiala. Compania a lansat un nou tip de tamplarie de aluminiu, pentru proiectele rezidentiale, prin care ofera calitatea premium, specifica cladirilor office, la preturi accesibile, similare tamplariei PVC. Aproximativ 1 milion de euro au fost investiti pana in prezent in noua linie de productie.
Comparativ cu pretul tamplariei din aluminiu, care variaza intre 180 - 450 de euro/mp + TVA, noul produs Alusystem pentru piata rezidentiala are un pret de 150-160 euro/mp + TVA, aproape de costul specific unui produs de tip PVC. Acest lucru permite dezvoltatorilor care vor sa sa construiasca cu tamplarie de aluminiu sa obtina avantaje calitative semnificative fara sa aloce bugete marite in zona de tamplarie.
„In cei aproape 20 ani de existenta pe piata ne-am diferentiat ca o companie preocupata de inovatie si dezvoltare continua, pentru a raspunde standardelor ridicate de constructie a clientilor din piata de ‘office’. Ideea diversificarii portofoliului cu solutii rezidentiale se afla de mai mult timp pe lista noastra de obiective, iar pandemia a reprezentat o oportunitate de a o valorifica si a accelera planurile de punere in practica. Viziunea noastra este sa oferim valoare adaugata constructiilor rezidentiale, prin fatade cu o calitate si un aspect premium, fara ca aceasta sa presupuna costuri mai ridicate pentru dezvoltator si, in ultima instanta, pentru consumatorul final. Estimam ca in primul an de la lansare vom avea vanzari in valoare de aproximativ 1 milion de euro” a declarat Razvan Popa, Director Executiv Alusystem.
Noul produs de tamplarie rezidentiala incorporeaza know how-ul si experienta tehnica acumulata in zeci de ani de executie in zona office, cu tehnologiile inovatoare din ultimii ani, pentru a oferi dezvoltatorilor din zona rezidentiala solutii de calitate premium la costuri accesibile. Produsul a fost testat in laboratoare de incercari, asigurand protectia necesara in conditii de apa si vant si beneficiaza de certificare europeana.
Compania Alusystem detine o cota de circa 85% din piata de fatade si pereti cortina din Romania, iar anul trecut a inregistrat o cifra de afaceri de 24 milioane de euro, cu livrari de 100.000 mp de tamplarie. Compania face parte din grupul Bog’Art, cel mai mare constructor din Romania.
 
ghid_montaj
2021-video-fer
SISECAM
rehau
athena_370px
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2021!
 

Autentificare

hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
nhdp
dualsoft

Parteneri

ALUPROF
ROTO
VBH
trocal
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE